24SEDAM STARA PAZOVA Odbojkašice Jedinstva vezale pet uzastopnih pobeda

10.11.2022

13:16

0

Autor: 24sedam

Najefikasnija u domaćem timu bila je Tamara Miljević sa 22 poena

24SEDAM STARA PAZOVA Odbojkašice Jedinstva vezale pet uzastopnih pobeda
Odbojka - Copyright Pixabay

Odbojkašice Jedinstva su nakon dvosatne borbe na domaćem terenu stigle do još jednog trijumfa u Superligi Srbije savladavši ekipu Uba sa 3:2 u setovima (19:25, 18:25, 25:15, 25:23 i 15:9) i tako upisale petu uzastopnu pobedu. 

Utakmica je od samog početka bila napeta. Ubljanke su odlučno rešile da nadigraju Staropazovčanke, teško su im dozvoljavale poene i tako samouverenom igrom i konstantnom razlikom u poenima ostvaruju vođstvo od 2:0 u setovima, piše RTV Stara Pazova.

Ono što su svi željno iščekivali desilo se u narednim setovima kada gošćama popušta koncentracija i padaju pod kontrolu sjajnih, energičnih devojaka iz Jedinstva koje rešavaju 3. i 4. set mnogo boljim servisom ali i napadom. U odlučujućem petom setu pri rezultatu 6:6 domaće odbojkašice prave seriju od četiri poena i to vođstvo ih prati do kraja meča, posle kog dolaze do samog vrha tabele.

Najefikasnija u domaćem timu bila je Tamara Miljević sa 22 poena, koja je proglašena i za MVP utakmice. U 6. kolu BPŠ Superlige Srbije OK Jedinstvo gostuje u Obrenovcu ekipi TENT-a u subotu 12. novembra od 19 časova.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Opštine Stara Pazova koja je dodelila sredstva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike