24SEDAM STARA PAZOVA Rok za prijavu na program "Moja prva plata" do 31. oktobra

27.10.2022

17:14

0

Autor: 24sedam

Kroz posebne programe za osposobljavanje lica bez radnog iskustva, mladim ljudima će biti omogućeno sticanje stručnog znanja i radnog iskustva

24SEDAM STARA PAZOVA Rok za prijavu na program "Moja prva plata" do 31. oktobra
Stara Pazova - Copyright Printskrin/Jutjub/ RSFranceIDF

Za program Moja prva plata do sada se prijavilo više od 14.000 nezaposlenih mladih ljudi, izjavio je Tanjugu direktor Nacionalne službe za zapošljavanje Zoran Martinović i naveo da oni mladi koji se još nisu prijavili, a žele to da urade i ispunjavaju uslove, mogu da se prijave do ponedeljka, 31. oktobra.

Republički fond za zdravstveno osiguranje, Filijala za Sremski okrug, Sremska Mitrovica u saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje i i programom Vlade Republike Srbije za podsticanje zapošljavanja mladih Moja prva plata, poziva mlade ljude do 30 godina koji imaju manje od 6 meseci radnog iskustva da se prijave  putem portala Moja prva plata i izaberu poslodavca – RFZO,  Filijala za Sremski okrug Sremska Mitrovica odnosno  ispostave Filijale u Rumi, Pećincima, Inđiji, Irigu, Šidu i Staroj Pazovi, gde će steći svoja prva radna iskustva.

Kroz posebne programe za osposobljavanje lica bez radnog iskustva, mladim ljudima će biti omogućeno sticanje stručnog znanja i radnog iskustva u oblasti zdravstvenog osiguranja, uključujući i posebna znanja i veštine u okviru elekronskog poslovanja.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Opštine Stara Pazova koja je dodelila sredstva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike