24SEDAM STARA PAZOVA Škola u Golubincima obeležila svoj dan

24.10.2022

12:37

0

Autor: 24sedam

Direktorka Sunčica Ljujić je nakon pozdravne reči, uručila zahvalnice pojedincima u znak zahvalnosti za podršku rada škole

24SEDAM STARA PAZOVA Škola u Golubincima obeležila svoj dan
Ilustracija - Copyright Pixabay

"Ono što ne može da se kupi  i proda je sloboda" - ovo je moto kojim su se vodili u  golubinačkoj osnovnoj školi koja svoj dan obeležava upravo na značaj istorijski datum, jer su tačno 23. oktobra Golubinci oslobođeni u Drugom svetskom ratu. Hor, dramska i plesna sekcija, pevački talenti i recitatori izveli slobodarske i rodoljubive pesme u okviru svečanog programa u holu svoje škole, kom su prisustvovali  predstavnici lokalne samouprave, društveno- političkih institucija, sadašnji i bivši nastavnici, učenici i roditelji.

Direktorka Sunčica Ljujić je nakon pozdravne reči, uručila zahvalnice pojedincima u znak zahvalnosti za podršku rada škole a među njima su Goran Savić, direktor Razvojnog fonda AP Vojvodine, Nataša Milić Milaš, pomoćnica predsednika Opštine Stara Pazova,  Nataša Mićić, predsednica SO Stara Pazova i Ivana Nenadić, načelnica Odeljenja društvenih delatnosti.

Povodom Dana škole bio je raspisan književni konkurs na kom su nagrađene četiri učenice: Dorotea Ljubinković i Ana Milošević, dele treće mesto, Lana Kovačić je osvojila drugo a prvo je pripalo učenici osmog razreda Maji Semjanov.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Opštine Stara Pazova koja je dodelila sredstva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike