24SEDAM STARA PAZOVA Radost Dečje nedelje u Novim Banovcima

07.10.2022

09:54

0

Autor: 24sedam

Deca su uživala u danima koji su posvećeni samo njima i otkrila da se od ljubavi, pažnje, hrane, smeha i sna raste do neba

24SEDAM STARA PAZOVA Radost Dečje nedelje u Novim Banovcima
Copyright Printscreen/Youtube/ RSFranceIDF

Radionice, predstave, maskenbali, dečje i sportske igre, posete Biblioteci neke su od aktivnosti koje tokom Dečje nedelje pripremaju u vrtićima i škola u staropazovačkoj Opštini.  

U prelepo uređenom dvorištu vrtićkog objekta PU Radost, Heroj major Goran  Savić u Novim Banovcima i danas se orio dečiji smeh. Kako i ne bi kada su se u sklopu obeležavanja Dečje nedelje družili mališani iz ove ustanove i njihovi stariji drugari pod živopisnim maskama iz osnovne škole Nikola Tesla.

Deca su uživala u danima koji su posvećeni samo njima  i otkrila da se od ljubavi, pažnje, hrane, smeha i sna raste do neba!

U novobanovačkom vrtiću Heroj major Goran Savić svaki dan je posvećen detetu a u Dečjoj nedelji u saradnji sa roditeljima pesma, igra i priča se čuju još jače, piše RTV Stara Pazova.

Ovogodišnja Dečija nedelja obeležava se pod sloganom ’’Šta detetu treba da poraste do neba’’ i realizuje se u cilju poboljšanja položaja deteta u Srbiji a u organizaciji Prijatelja dece Srbije.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Opštine Stara Pazova koja je dodelila sredstva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike