24SEDAM RUMA Sve generacije raspevane na Gradskom trgu uz hitove grupe S.A.R.S.

07.07.2022

18:17

0

Autor: 24sedam

Popularni beogradski bend po prvi put je svirao u našem gradu, a po priznanju pevača i frontmena SARS-a Žarka Kovačevića utisci su više nego pozitivni

24SEDAM RUMA Sve generacije raspevane na Gradskom trgu uz hitove grupe S.A.R.S.
Sve generacije raspevane na Gradskom trgu - Copyright Opština Ruma

Rok zvuci obeleziće ovu sedmicu Kulturnog leta u Rumi. Rumljani su večeras uživali na Gradskom trgu uz dobro poznate hitove grupe SARS, a već sutra pozornicu preuzimaju Cane i Partibrejkersi.

„Obećali smo da će zaista program Kulturnog leta biti veoma sadrzajan i prihvatljiv za svačiji ukus. To pokazujemo i na samom početku imali smo koncert klasične muzike, potom pop muzike, a sad ulazimo u vikend gde smo se odlučili da priredimo koncerte za ljubitelje rok muzike. Takođe, počele su u Kulturnom letu da učestvuju i naše ustanove kulture Zavičajni muzej i Gradska biblioteka, sinoć smo imali promocije knjiga, vidimo po reakcijama sugrađana i publike da su veoma prihvaćeni i zadovoljni odabirom i muzike i uopšte čitavim sadrzajem Kulturnog leta. Po reakcijama posetilaca vidimo da će ovogodišnje Kulturno leto biti uzitak za sve naše sugrađane“, izjavila je predsednica Opštine Ruma Aleksandra Ćirić.

Odličnim miksom starih hitova i novih pesama SARS je oduševio rumsku publiku. Popularni beogradski bend po prvi put je svirao u našem gradu, a po priznanju pevača i frontmena SARS-a Žarka Kovačevića utisci su više nego pozitivni.

Opština Ruma
 

„Poslednje dve godine su za nas bile izuzetno neobične, jer smo od 2009. godine do korone bili na putu konstantno, imali smo preko 700 koncerata, što nije malo i navikli smo na putovanja i zive koncerte. Za vreme korone nastupila je depresija, anksioznost, preispitivanje, sve je sad iza nas i nastupi poput večerašnjeg u Rumi nas podsete da su reakcije ljudi koji dolaze na naše koncerte zapravo ono što nas pokreće. Obradovala nas je pozitivna energija Rumljana i činjenica da su u konceru uzivali svi, od dece do onih najstarijih“, istakao je Kovačević.

Novi koncert zakazan je već za petak, 8. jul, kada će od 21 čas na Gradskom trgu svirati Partibrejkersi.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Opštine Ruma koja je dodelila sredstva.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike