24SEDAM RUMA Opština nagradila najbolje učenike - Uručeno ukupno 116 novčanih nagrada

30.06.2022

13:45

0

Autor: 24sedam

Opština Ruma nagrađuje naše najbolje učenike za poseban trud i zalaganje tokom školovanja, uz podstrek i zelje da i u budućnosti nastave sa uspesima, istakla je predsednica Ćirić

24SEDAM RUMA Opština nagradila najbolje učenike - Uručeno ukupno 116 novčanih nagrada
Opština nagradila najbolje učenike - Copyright Opština Ruma

Najbolji đaci naše opštine bili su glavne zvezde današnjeg programa Kulturnog leta. Naime, Opština Ruma je odlučila da ove godine zvaničnu dodelu diploma i novčanih nagrada vukovcima uruči na svečanosti organizovanoj na Gradskom trgu, pod okriljem Kulturnog leta, kako bi pred sugrađanima zasluzeno promovisala one najbolje, najmarljivije i najvrednije učenike naše opštine.

Predsednica Opštine Ruma Aleksandra Ćirić i njena zamenica Biljana Popović Jovanović podelile su ukupno 100 Vukovih diploma, ali i novčane nagrade od po 10.000 dinara. Takođe, nagrađeno je i 16 đaka generacije sa po 20.000 dinara.

Opština Ruma nagrađuje naše najbolje učenike za poseban trud i zalaganje tokom školovanja, uz podstrek i zelje da i u budućnosti nastave sa uspesima, istakla je predsednica Ćirić, pa su tako ovogodišnji iznosi nagrada duplirani u odnosu na prethodnu godinu.

Opština Ruma
 

„Dragi vukovci i đaci generacije čestitam vam svima postignutom uspehu. Čestitke i profesorima koji su se nesebično trudili da prenesu svoje znanje, koji su učestvovali u njihovom uspehu, bodrili ih, podrzavali i vodili na brojna takmičenja. Uprkos teškoćama sa kojima ste se suočavali proteklih godina zbog nemilosrdnog virusa. Ja se nadam da više nećete imati ovakvih smetnji u nastavi. A vama draga deco zelim puno uspeha u daljem školovanju, zelim da vam se u lično i u ime opštine zahvalim. Zahvaljujući vašem uspehu mi smo još uspešniji i još bolji. Ulazući u vas mi ulazemo u našu budućnost. Bez vas tako divnih i tako dobrih naša budućnost nije izvesna. Zahvaljujući vama, vašoj pameti, dobroti, trudu i iskrenosti vaša budućnost je zagarantovana, a naša duznost je da to prepoznamo i da to nagradimo. Vaš uspeh ćemo pratiti i dalje, tu smo da vam pomognemo i da vas podrzimo i bodrimo i da budemo ponosni na vas kada jednog dana čujemo da ste postali uspešni ljudi. Iskreno se nadam da ćete se i vi jednog dana setiti vaše Rume i da ćete se vratiti u vaš rodni grad, da kao uspešni ljudi u različitim zanimanjima radite i stvarate u našoj opštini“, poručila predsednica Ćirić.

Uvertiru u današnju svečanost napravio je hor „Zvončići“, odlično izabranim dečijim repertoarom, dok je po završetku ceremonije dodela nagrada muzički program upotpunio sjajni rok bend „Pogrešno skretanje“,  sačinjen od rumskih gimnazijalaca.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Opštine Ruma koja je dodelila sredstva.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike