24SEDAM STARA PAZOVA Nova medalja za Srbiju - odbojkašice bronzane na Mediteranskim igrama

04.07.2022

10:36

0

Autor: 24sedam

Osvajača bronzane medalje odlučio je peti set u kom se naša selekcija snašla bolje i pobedila značajno stariju reprezentaciju Španije

24SEDAM STARA PAZOVA Nova medalja za Srbiju - odbojkašice bronzane na Mediteranskim igrama
Odbojka - Copyright Pixabay

Odbojkašice reprezentacije Srbije  pobedile su Špankinje sa 3:2 (16:25, 25:16, 20:25, 25:16, 15:10) u izuzetno dramatičnom meču i osvojile bronzu na Mediteranskim igrama.

Tri od pet setova završena su rezultatom 25:16, najneizvesniji je bio treći set. Srpske odbojkašice su kao i drugi, i četvrti set osvojile furiozno te je ponovo sve išlo od nule.

Osvajača bronzane medalje odlučio je peti set u kom se naša selekcija snašla bolje i pobedila značajno stariju reprezentaciju Španije.U njemu je zablistala Branka Tica iz staropazovačkog Jedinstva, prenosi RTV Stara Pazova.

Na kraju je počelo veliko slavlje mladih srpskih odbojkašice, ujedno najmlađeg tima na ženskom odbojkaškom turniru u okviru Mediteranskih igara.

Bronzom su se zakitile osim Branke Tice, još dve reprezentativke odbojkašice Jedinstva : Isidora Kockarević i Minja Osmajić. 

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Opštine Stara Pazova koja je dodelila sredstva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike