24SEDAM STARA PAZOVA Održani dečiji pesnički susreti

02.06.2022

16:07

0

Autor: 24sedam

Ova manifestacija organizovana je prvi put 2019. godine

24SEDAM STARA PAZOVA Održani dečiji pesnički susreti
Rtv Stara Pazova (3) - Copyright Printskrin/Jutjub/ Rtv Stara Pazova

Sinoć su se u prostorijama Staropazovačke biblioteke okupili najmlađi pesnici, đaci od prvog do četvrtog razreda osnovnih škola iz Stare Pazove,  u okviru manifestacije „Pesnici – vesnici“.

Ova manifestacija organizovana je prvi put 2019. godine. Nakon kratke pauze, vratili smo se tradiciji i deca su se opet okupila kako bi čitali i recitovali svoje radove.

Druženje dece pesnika organizovala je bibliotekar Marija Vučković, a gost ove manifestacije bila je pesnikinja Dušica Riđošić, koja je svojim savetima pomogla mladim umetnicima u daljem ostvarenju njihovih snova.

Cilj ove manifestacija je promocija dečijih literarnih radova, druženje i sklapanje novih prijateljstava, kao i dalji podsticaj da svoju kreativnost i nadarenost ubuduće pretoče u neko književno delo, a mi se nadamo da će u narednim godinama ovaj događaj postati tradicionalan i da će iz godine u godinu okupljati sve više malih pesnika iz čitave Opštine.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Opštine Stara Pazova koja je dodelila sredstva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike