24SEDAM ŠABAC Treći trkački dan u Bogatiću

24.06.2022

11:25

0

Autor: 24sedam

Vlada veliko interesovanje a ukupno je prijavljeno 50 galopera

24SEDAM ŠABAC Treći trkački dan u Bogatiću
Ilustracija - Copyright Profimedia

U nedelju će, na Hipodromu Konjičkog kluba “Mačvanin” u Bogatiću, biti održan treći po redu trkački dan. Vlada veliko interesovanje a ukupno je prijavljeno 50 galopera.

Upis grla za treći trkački dan na Hipodromu u Bogatiću je prošao, a startnu listu za pet galopskih trka koje su na programu u nedelju, 26. juna, popunilo je pedeset galopera. Da vlada veliko interesovanje vlasnika grla za nove okršaje na travnatoj stazi Konjičkog kluba „Mačvanin“ svedoči i prepuna start mašina u četvrtoj trci na programu, za trogoce i starije, gde je upisano i jedno rezervno grlo.

U prvoj trci dana kategorija jedan “Vidovdan” za grla četiri godine i starija, na stazi dugoj 1.800 metara prijavljeno je 11 grla. Izmedju ostalih nastupiće i grlo Paton Sur, Najt moment, Silver pejper, Keln i drugi.

Druga trka pod nazivom “Ženska milja”na 1.600 metara, okupiće 8 grla dok će u trećoj trci pod nazivom “Memorijal Rade Daničić“ za sva grla od 3 godine, u start mašinu ući 10 grla. U četvrtoj trci dana ”Memorijal Žiće Pantelića” nastupiće i najveći broj konja – ukupno 12trogodaca i starijih s tim što je za ovu trku prijavljen i rezervni konj Džast Viktori.

U petoj i poslednjoj trci trećeg trkačkog dana na Hipodromu u Bogatiću, na stazi dugoj 1.100 metara nastupiće 8 grla starosti 3 godine. 

Organizatori očekuju još jedan uzbudljiv trkački dan i pozivaju sve ljubitelje konjičkog sporta da u nedelju ispune tribine mačvanskog trkališta. Početak programa je u 15 sati i 30 minuta.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Opštine Šabac koja je dodelila sredstva.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike