24SEDAM ŠABAC Pretnja bombom u zgradi RTV Šabac i Glasa Podrinja

24.06.2022

15:45

0

Autor: 24sedam

Pripadnici PU Šabac ispraznili su zgrade

24SEDAM ŠABAC Pretnja bombom u zgradi RTV Šabac i Glasa Podrinja
Ilustracija - Copyright Profimedia

Danas oko 15 sati pretnja bombom stigla i u zgradu RTV Šabac i Glasa Podrinja! Pripadnici PU Šabac ispraznili su zgradu u kojoj se nalaze Radio televizija Šabac i Glas Podrinja zbog anonimne prijave.

Iako su ovakve prijave postale svakodnevica u Srbiji, ova je izazvala dodatno uznemirenje građana s obzirom na to da je RTV Šabac jedan od retkih preostalih nezavisnih medija u Srbiji.

Inače, napadi na sajt ove televizije, kao i na ovu zgradu, učestali od dešavanja na mostu krajem prošle godine, a kada su kriminalci iz skužbenih automobila napali građane koji su protestvovali protiv Rio Timta.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Opštine Šabac koja je dodelila sredstva.

Bonus video

Danas oko 15 sati pretnja bombom stigla i u zgradu RTV Šabac i Glasa Podrinja! Pripadnici PU Šabac ispraznili su zgradu u kojoj se nalaze Radio televizija Šabac i Glas Podrinja zbog anonimne prijave. Iako su ovakve prijave postale svakodnevica u Srbiji, ova je izazvala dodatno uznemirenje građana s obzirom na to da je RTV Šabac jedan od retkih preostalih nezavisnih medija u Srbiji. Inače, napadi na sajt ove televizije, kao i na ovu zgradu, učestali od dešavanja na mostu krajem prošle godine, a kada su kriminalci iz skužbenih automobila napali građane koji su protestvovali protiv Rio Timta. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Opštine Šabac koja je dodelila sredstva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike