24SEDAM NEGOTIN Promovisan film „Rajačke i rogljevačke pivnice“

17.11.2022

13:39

0

Autor: 24sedam

Promociju filma u organizaciji negotinskog Doma kulture i Ekološkog udruženja Badem,pratila je i pažljivo izabrana poezija posvećena grožđu i vinu

24SEDAM NEGOTIN Promovisan film „Rajačke i rogljevačke pivnice“
Promocija filma - Copyright Opština Negotin

U Galeriji Doma kulture „Stevan Mokranjac“ sinoć je promovisan film „Rajačke i Rogljevačke pivnice“ autora Danila Petrovića, predsednika Ekološkog udruženja „Badem“.  Autor filma je zahvalio saradnicima na uspešno realizovanom projektu a lokalnoj samoupravi kao i brojnim sponzorima, na podršci.

Promociji je, pored velikog broja naših sugrađana, prisustvovala i Tatjana Panić, članica Opštinskog veća zadužena za kulturu, informisanje i turizam. Panićeva je naglasila da je film nastao uz  podršku Opštine Negotin koja je ove godine podržala projektne aktivnosti 52 udruženja, u iznosu od 9,5 miliona dinara. Film „Rajačke i Rogljevačke pivnice“ dokument je koji svedoči o bogatom kulturnom nasleđu naše opštine koje će, uz rekonstrukciju, pružiti novi turistički kvalitet  posetiocima čuvenih vinskih kompleksa.

Promociju filma u organizaciji negotinskog Doma kulture i Ekološkog udruženja Badem,pratila je i pažljivo izabrana poezija posvećena grožđu i vinu.     

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Opštine Negotin koja je dodelila sredstva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike