24SEDAM NEGOTIN Otvoren diskont Lidl

03.11.2022

13:23

0

Autor: 24sedam

Kompanija Lidl Srbija je povodom otvaranja pripremila i posebno iznenađenje za nove mame i njihove bebe u Negotinu „Bebinu čarobnu kutiju“

24SEDAM NEGOTIN Otvoren diskont Lidl
Copyright Opština Negotin

Na površini od 2.400 kvadrata, u ulici Koste Todorovića 1A u Negotinu je danas počeo sa radom diskont LIDL  Srbija, jednog od vodećih trgovinskih lanac u Nemačkoj i Evropi. Simboličnim presecanjem vrpce Vladimir Veličković i predstavnici kompanije LIDL SRBIJA stanovnicima naše opštine i okolnih mesta omogućena je jednostavna i brza kupovina odabranog asortimana od 1.800 proizvoda, od čega više od 600 domaćih proizvoda.

„Drago mi je što je i naš grad otvaranjem ovog objekta postao deo velike porodice gradova i opština u kojima  posluje trgovinski lanac LIDL. Negotin je ovom investicijom dobio savremeni trgovinski prostor koji će doprineti boljem snabdevanju i kvalitetnijoj kupovini, a 38 naših sugrađana je  dobilo posao i čestitam im na tome. Zahvaljujem kompaniji LIDL na ostvarenju želje mnogih Negotinaca koji više neće morati da putuju u druge gradove kako bi obavili kupovinu, i želim dugo i uspešno poslovanje u Negotinu“ rekao je na otvaranju predsednik Veličković.

Pored prodavnice u našem gradu, kompanija LIDL Srbija danas je otvorila prodavnicu i u Pokuplju, pa sada poznati trgovinski lanac koji je u Srbiji počeo sa radom krajem 2018.godine, posluje u 65 objekata u 37 gradova.  

U znak podrške i društvene odgovornosti prema lokalnoj zajednici u kojoj posluje, kompanija Lidl Srbija je povodom otvaranja pripremila i posebno iznenađenje za nove mame i njihove bebe u Negotinu „Bebinu čarobnu kutiju“. U okviru projekta „Taši-taši“, koja se realizuje u saradnji sa kompanijom Apello, sve mame iz Negotina čije se bebe rode u Zdravstvenom centru Negotin, od 3. do 10. novembra, će obići patronažna sestra i doneti kutiju visokokvalitetnih proizvoda za negu kože.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Opštine Negotin koja je dodelila sredstva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike