24SEDAM NEGOTIN Uređenje Ulica Kneza Miloša, Ljube Nešića i Mire Vinklajt

12.10.2022

13:23

0

Autor: 24sedam

Nastavljamo sa rekonstrukcijom ne samo nadzemnog dela ulica koji je vidljiv, već i vodovodne, kišne i kanalizacione mreže, kazao je Veličković

24SEDAM NEGOTIN Uređenje Ulica Kneza Miloša, Ljube Nešića i Mire Vinklajt
Radovi - Copyright Opština Negotin

Jedna od najznačajnijih infrastrukturnih investicija  u gradu u ovoj godini, rekonstrukcija saobraćajnica  i vodovodne mreže u ulicama Kneza Miloša, Ljube Nešića, Mire Vinklajt i krak od ulice Ljube Nešiće (deo ulice Mire Vinklajt) odvija se po predviđenom planu, a radove je obišao Vladimir Veličković, predsednik Opštine Negotin.  

„ Nastavljamo sa rekonstrukcijom ne samo nadzemnog dela ulica koji je vidljiv, već i vodovodne, kišne i kanalizacione mreže. Cilj nam je da kišnu kanalizaciju zanovimo, a tamo gde ne postoji  napravimo, kako ne bismo više imali problema kod obilnijih padavina. Kada se završe zemljani radovi i postavljanje vodovodne i kanalizacione instalacije koja je i skuplja u odnosu na nadzemni deo, urediće se kolovozi i trotoari. Cilj nam je da, kada realizujemo  ovakve investicije, ne bude samo šminka u pitanju, već da se ovom poslu priđe domaćinski i završi sve kako bi trajalo duže.“, istakao je predsednik Veličković i poručio da bez obzira na trenutnu situaciju planiraju nove investicije jer lokalna samouprava želi da  u narednom periodu realizuje još ovakvih projekata koji predstavljaju lice našeg grada.

Vrednost radova na kompletnom uređenju tri ulice, u dužini od 700 metara, iznosi 65.593.177,80 dinara i finansiraju se iz budžeta Opštine Negotin.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Opštine Negotin koja je dodelila sredstva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike