Zatvorena kolovozna traka na autoputu između Niša i Vranja

10.10.2020

13:24

0

Zatvorena kolovozna traka na autoputu između Niša i Vranja
Copyright ATA Images/M.M.

Na autoputu na petlji Grdelica – petlja Predejane, kod mesta Boćevica, od danas do 1. novembra izvode se radovi na održavanju puta, saopštilo je JP “Putevi Srbije”.

Za saobraćaj je zatvorena kolovozna traka Niš – Vranje između službenih prolaza, dok se saobraćaj odvija dvosmerno u kolovoznoj traci Vranje-Niš.

Markovac – Aranđelovac, produžavaju se do 1. novembra radovi na popravci mosta preko reke Misače, saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila, uz upotrebu semafora.

Alternativni putni pravac: Mladenovac -Belosavci – kružni tok u Krćevcu – Aranđelovac.

Auto-put E-75, petlja „Umčari” – zbog produžetka radova na nadvožnjaku, zatvoreno je uključenje i isključenje za saobraćaj na petlji „Umčari”, do 31.oktobra. Saobraćaj se preusmerava na petlju „Mali Požarevac”. U zoni radova za saobraćaj su zatvorene vozna i zaustavna saobraćajna traka auto-puta u oba smera, dok se saobraćaj odvija preticajnim saobraćajnim trakama.

Kaona-Gornji Dubac-Livade, od 14.10.2020. do 23.10.2020. godine, zbog radova na redovnom održavanju, doći će do obustave saobraćaja.

Alternativni putni pravac državni put II A reda broj 181, deonica Kaona-Guča (Belica) – državni put II A 180 Guča (Belica)-Ivanjica.

Ražanj-Deligrad, od 09.10.2020 do 23.11.2020.g – radovi na natputnjaku preko auto-puta E-75, na delu državnog puta II A reda broj 158. Na državnom putu II A reda broj 158, zbog radova saobraćaj će biti obustavljen, dok će na auto-putu E-75 ( km 387+097), za saobraćaj biti zatvorene zaustavne saobraćajne trake u oba smera. Alternativni putni pravac za vozače iz smera Deligrada je obilaznica oko Kruševca.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike