Požar u gradskoj upravi u Leskovcu, radnici evakuisani

12.10.2020

12:06

0

Požar u gradskoj upravi u Leskovcu, radnici evakuisani
Copyright Profimedia

Zgrada u kojoj se nalaze sva odeljenja gradske uprave grada Leskovca, popularna “osmospratnica”, evakuisana je u ponedeljak oko 11 sati zbog požara, a načelnik Gradske uprave Miloš Cvetanović rekao je da su uzrok požara instalacije lifta u podrumu zgrade.

– Došlo je do kvara na instalacijama u podrumu, izgoreli su glavni vodovi za dovod električne energije u zgradi zbog dotrajalosti instalacija – rekao je Cvetanović novinarima, prenosi portal N1.

Kada se osetio dim, evakuisani su svi radnici iz zgrade, kao i svi ljudi koji su se u tom trenutku našli u zgradi, rekao je Cvetanović i dodao da je ekipa Elektroprivrede Srbije isključila struju i da treba da dođe ekipa koja će otkloniti kvar.

Cvetanović je rekao da očekuje da kvar bude otklonjen u toku dana i da službe, koje se nalaze u “osmospratnici” od utorka funkcionišu normalno.

– Pošto se sve to dešavalo u podrumu, ispod lifta, kroz otvor za lift se izvukao dim i raširio po čitavoj zgradi. Pravovremenom reakcijom otklonjena je i mogućnost da nastane neka veća šteta – objasnio je Cvetanović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: N1

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike