Vozači, obratite pažnju: Radovi na putevima usporili saobraćaj

14.10.2020

07:05 >> 09:35

0

Vozači, obratite pažnju: Radovi na putevima usporili saobraćaj
Copyright

Na obilaznici oko Beograda, na deonici tunel Straževica – petlja “Orlovača”, saobraćaj se odvija usporeno, saopštili su Putevi Srbije.

Na auto-putu E-75, petlja “Niš Jug” od sutra će se obavljati radovi na montaži portala, u smeru Beograd – Vranje, od 7 do 10 časova, a u smeru Vranje – Beograd, od 15 do 18 časova.

Radovi u zaustavnoj i voznoj saobraćajnoj traci u dužini od 100m, a saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom.

Planirane su i kratkotrajne obustave saobraćaja od 15 minuta.

Na Pančevačkom mostu, smer Beograd-Pančevo, danas će se u vremenskom periodu od 10 do 13 časova obavljati radovi na betoniranju serklaža.

U toku izvođenja radova za saobraćaj će biti zauzeta desna a saobraćaj će se odvijati levom slobodnom saobraćajnom trakom.

Na auto-putu E-75, na petlji “Nova Pazova” zbog radova na rekonstrukciji natputnjaka od danas od 14 časova, do 31. oktobra izmenjen je režim saobraćaja.

Za saobraćaj će biti zatvorena desna kolovozna traka, dok će se saobraćaj odvijati levom kolovoznom trakom.

Printscreen/Youtube

Iz smera Novog Sada ka Beogradu saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom na levoj strani kolovoza, a iz pravca Beograda ka Novom Sadu zaustavnom saobraćajnom trakom, na levoj strani kolovoza.

Zbog radova, za saobraćaj i dalje zatvoren natputnjak, kao i isključenje za Novu Pazovu iz pravca Beograda ka Novom Sadu. Alternativni putni pravac je petlja “Novi Banovci” i “Stara Pazova”.

Na putu Kalna – Crni vrh traju radovi na popravci mosta preko Goleme reke.

Saobraćaj se odvija jednom saobraćajnom trakom uz naizmenično propuštanje saobraćaja.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 07.45 časova na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu iz zemlje, zadržavanje za teretna motorna vozila je dva sata, na prelazu Kelebij tri sata, a na Batrovcima i Šidu sat vremena.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike