Neprikosnovena kraljica srpskog turizma: Miholjsko leto produžilo letnju sezonu i stvorilo gužve ispred najduže gondole na svetu!

10.10.2022

20:52

0

Sunčano vreme u oktobru i vožnja panoramskom gondolom bili su savršeni spoj za posetu Zlatiboru

Neprikosnovena kraljica srpskog turizma: Miholjsko leto produžilo letnju sezonu i stvorilo gužve ispred najduže gondole na svetu!
Gold gondola - Copyright RINA

Proteklog vikenda Gold gondola je bila mesto za odmor i uživanje brojnih turista koji su iskoristili Miholjsko leto da se provozaju najdužom gondolom na svetu.

- Lepo vreme produžilo je letnju sezonu na Zlatiboru, pa su ovog vikenda redovi na početnoj i krajnjoj stanici Gold gondole bili neuobičajeno dugački. Iako je gondola tokom oktobra u izmenjenom režimu rada, za protekla dva vikenda, na naše veliko zadovoljstvo, gondolom se vozilo 5.500, putnika što je na nivou avgustovskog proseka kada se vozilo od 1.500 do 1.800 putnika - kazala je za RINU, Bojana Božanić, direktor JP "Gold Gondola Zlatibor".

RINA
 

Sunčano vreme u oktobru i vožnja panoramskom gondolom bili su savršeni spoj za posetu Zlatiboru, predah od svakodnevice, a među putnicima bili su posetioci iz Srbije i regiona.

Osim uživanja u nesvakidašnjem pogledu iz kabina gondole mnogi su iskoristili priliku da se odmore na Torniku i uživaju u vožnji tjubingom na međustanici, na Ribničkom jezeru, dok su ljubitelji fotografije istraživali nove instagraminčne tačke na trasi gondola.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike