24SEDAM ŠABAC Gradonačelnik ugosio osvajače Superkupa Srbije

13.09.2022

17:50

0

Šapčani su do pobede u Loznici stigli u poslednjim trenucima utakmice

24SEDAM ŠABAC Gradonačelnik ugosio osvajače Superkupa Srbije
img_1809-1024x654 - Copyright Opština Šabac

Povodom osvajanja Superkupa Srbije, gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić ugostio je danas u Gradskoj kući rukometaše, stručni štab i rukovodstvo Rukometnog kluba "Metaloplastika Eliksir".

Gradonačelnik je čestitao rukometašima na osvojenom Superkupu Srbije i istakao da je ponosan na njihov vrhunski rezultat.

- Uvek je zadovoljstvo ugostiti rukometaše "Metaloplastike Eliksir", posebno danas kada je povod osvajanje Superkupa Srbije. Zahvalio sam njima i rukovodstvu kluba za vrhunske rezultate sa kojima su naš grad predstavili u najlepšem svetlu. Iako su mnogi ulogu favorita dali Novosađanima, Šapčani su pokazali da ovaj tim ima svoje kvalitete i adute za veliki uspeh. Pokazali su želju, borbenost, energiju i istrajnost i došli do vrhunskog rezultata. Vladan Matić je za samo dva meseca svog rada doneo prvi trofej klubu. Nadam se da će uz mladost, kvalitet ekipe i stručni štab, kao i podršku sponzora i Grada Šapca "Metaloplastika Eliksir" ostvariti najbolje rezultate - istakao je gradonačelnik Pajić i poručio da će nastaviti da ulažu u sport, sportske klubove, kolektive i sportsku infrastrukturu, ali i da će Grad Šabac uvek biti uz svoje sportiste.

Šapčani su do pobede u Loznici stigli u poslednjim trenucima utakmice. Na kraju su pobedili Vojvodinu sa rezultatom 29:28 (12:15).

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Opštine Šabac koja je dodelila sredstva.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike