24SEDAM ŠABAC Završeni radovi na izgradnji mosta u selu Grušić

06.09.2022

15:52

0

Ovim je rešen veliki problem poljoprivrednika ovog kraja, jer most selo povezuje sa preko 200 hektara obradive zemlje - rekao je gradonačelnik Pajić

24SEDAM ŠABAC Završeni radovi na izgradnji mosta u selu Grušić
img_4437_resize-1024x689 - Copyright Opština Šabac

Gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić obišao je danas završne radove na izgradnji mosta preko reke Dumače u pocerskom selu Grušić. Tom prilikom gradonačelnik je podsetio da su prošle godine uradili privremenu rekonstrukciju mosta da bi meštani mogli da ga koriste za prelazak do svojih njiva i obavljanje sezonskih poslova.

- Tada smo meštanima obećali da ćemo u ovoj godini uraditi potpuno nov most, a ono što obećamo to i ispunimo. Ovim je rešen veliki problem poljoprivrednika ovog kraja, jer most selo povezuje sa preko 200 hektara obradive zemlje - rekao je gradonačelnik Pajić i zahvalio se svima koji su učestvovali u realizaciji radova, a posebno meštanima na strpljenju i razumevanju.

Predsednik Saveta mesne zajednice Grušić Branislav Lazarević naveo je da veliku zahvalnost duguju gradonačelniku Aleksandru Pajiću, zbog ispunjenog obećanja, kao i ostalim koji su učestvovali u realizaciji posla.

- Dok most nije bio u funkciji morali smo da obilazimo devet kilometara da bi došli do svojih njiva i ovaj most je za nas od izuzetnog značaja - kaže Lazarević.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike