24SEDAM ŠABAC U Desiću završeni radovi na asfaltiranju 2,1 kilometar puta

20.08.2022

11:50

0

Ovom prilikom gradonačelnik Pajić je istakao da Desić izgleda potpuno drugačije nego kada je poslednji put obišao ovo mesto

24SEDAM ŠABAC U Desiću završeni radovi na asfaltiranju 2,1 kilometar puta
d9d09d2a-9c9d-4207-b968-675dd0c57014-1024x768 - Copyright Opština Šabac

Gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić i ambasador Srbije u Bugarskoj Željko Jović posetili su pocersko selo Desić gde su završeni radovi na asfaltiranju 2,1 km puta. Vrednost radova je 28 miliona dinara, a finansirani su iz budžeta grada Šapca. 

Ovom prilikom gradonačelnik Pajić je istakao da Desić izgleda potpuno drugačije nego kada je poslednji put obišao ovo mesto.

- Nov asfalt dao je nov izgled ovom mestu, a i bolje uslove života. Ulice koje povezuju oko 50 domaćinstava nikada nisu bile asfaltirane. Da bi ljudi ostali na selu, da bi se mladi vraćali u svoja mesta posle završenih škola i fakulteta, potrebno je da imaju uslove života dostojne 21. veka. Danas sam se sa Željkom Jovićem, ambasadorom Srbije u Bugarskoj, uverio da je zadovoljstvo na licima meštana pokazatelj da naša vlast dobro radi svoj posao. Ravnomeran razvoj sela i grada prioritet je gradske vlasti. Obećali smo da ćemo misliti podjednako o razvoju svih mesta u našem kraju, a to delima i dokazujemo - kazao je Pajić i dodao da je za poslednjih 20 meseci na teritoriji grada Šapca urađeno preko 70 kilometara puteva.

- Težimo da ljudima koji žive na selu obezbedimo što bolje uslove kako bi ostali na svojim imanjima i doprineli razvoju celog kraja. Ovaj deo Pocerine ima potencijal, a mi ćemo obezbediti da se taj potencijal ostvari. Nijedno mesto neće biti zaboravljeno - rekao je Pajić.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Opštine Šabac koja je dodelila sredstva.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike