Vozači oprez: Magla i radovi na pojedinim deonicama

18.10.2020

08:04

0

Vozači oprez: Magla i radovi na pojedinim deonicama
Copyright Pixabay

Na auto-putu E-75, od petlje Trupale do petlje Leskovac jug, zbog pojave magle na pojedinim delovima deonice smanjena vidljivost na 100 metara, saopštilo je JP Putevi Srbije.

Kneževići – Bela Zemlja – Užice (Mačkat) zbog izvođenja radova na mostu „Sušica“, na snazi potpuna obustava saobraćaja, do 21. oktobra od 8 do 14 časova.

Preporučeni alternativni putni pravac je lokalni put – obilaznica oko Mačkata.

Preljina – Konjevići, do 17.11.2020.godine trajanje izvođenja radova na popravci mosta preko reke Čemernice, uz naizmenično propuštanje vozila.

Auto-put E -75, u zoni petle Dol?evac, do 30.10.2020. godine, radovi na izradi kolovozne konstrukcije. U zoni radova za saobraćaj je zatvorena leva kolovozna traka u smeru Vranje-Niš, a saobraćaj se odvija dvosmereno desnom kolovoznom trakom.

Pixabay

Boljevci – Obrenovac, obustava saobraćaja zbog radova na sanaciji kolovoza, do 31.10.2020.g. Alternativni putni pravac iz pravca Obrenovca je auto-put Miloš Veliki, a iz pravca Boljevca nema alternativnog putnog pravca.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 07.45 časova, na Batrovcima, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike