Kapa dole: Cepaju drva, kupe šljive i krompir, a sav novac daju za lečenje mlade sugrađanke (FOTO)

01.09.2022

11:29

0

Sara se 2020. godine izborila sa opakom bolešću, ali se posle preležane korone, bolest ponovo vratila i neophodno je platiti lečenje koje košta 300.000 eura

Kapa dole: Cepaju drva, kupe šljive i krompir, a sav novac daju za lečenje mlade sugrađanke (FOTO)
1662031389LJIZANKE-AKCIJA-PRIVATNA-ARHIVA-3 - Copyright RINA

Da samo u humanosti ne bi trebalo da imamo granicu i da je naše samo ono što dajeo drugima najbolje dokazuje i grupa plemenitih Ljižanki koje su samoinicijativno odlučile da se organizuju kako bi pomogle u lečenju svoje mlade sugrađanke Sare (14) koja se bori sa teškim oblikom leukemije.

-Naša mala ekipa bi uslužno radila poljoprivredne poslove, kupljenje šljiva, češnika, krompira, cepanje drva i slično, a dnevnica bi bila prosleđena na račun naše male sugrađanke Sare. Ako je neko zainteresovan neka nam se javi. Naše malo nekome znači mnogo i zato budimo humani -  kazale su za RINU, Milena Džokić jedna od ovih hrabrih Ljižanki.

++

Sara se 2020. godine izborila sa opakom bolešću, ali se posle preležane korone, bolest ponovo vratila i neophodno je platiti lečenje koje košta 300.000 eura.

-Odlučili smo da se pokrenemo i organizujemo niz humanitarnih akcija kako bi pomogli Sari da se izbori. Raduje nas što se već veliki broj ljudi priključio i očekujemo da nas u ovoj humanitarnoj akciji bude još više. Pozivam ljude iz našeg kraja da, shodno svojim mogućnostima, pomognu Sarinu novu borbu. I najmanji iznos je dragocen, a pojedinci ili pravna lica mogu da uplate novac na račun broj 205-9001021892440-16 - rekla je Kristina Radivojević ispred grupe Ljižana koja organizuje akciju prikupljanja pomoći.

Sara Matić je odlična učenica i član odbojkaškog tima, a pred njom je sada najvažniji meč.

 

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike