Grom udario u selo kod Čačka - gori pomoćni objekat: Na lice mesta stigle dve vatrogasne ekipe, nevreme na ulicama napravilo potop

29.08.2022

21:14

0

Nakon udara groma došlo je do kvara na električnoj mreži i nekoliko stotina stanovnika u Ljubiću ostalo je bez struje

Grom udario u selo kod Čačka - gori pomoćni objekat: Na lice mesta stigle dve vatrogasne ekipe, nevreme na ulicama napravilo potop
1661801374_cacak-grom-struja-ostetio-garazu-fotorina1 - Copyright RINA

Tokom večernjih sati Čačak  je ponovo je pogodilo silovito nevreme praćeno obilnom kišom i grmljavinom. Prava havarija je nastala u naselju Ljubić kada je grom udario u niskonaponsku mrežu što je izazvalo požar na pomoćnom objektu. 

- Počelo je samo odjednom da puši i da gori. Gust dim prekrio je čitav kraj. Na lice mesta su odmah došle dve vatrogasne ekipe koje su na svu sreću uspele da lokalizuju vatru, da se ne proširi na susedne stambene objekte - kaže jedan od očevidaca. 

 

Nakon udara groma došlo je do kvara na električnoj mreži i nekoliko stotina stanovnika u Ljubiću ostalo je bez struje. 

Zbog ogromne količine kiše koja je pala u kratkom vremenskom periodu kolektori nisu mogli da prihvate svu vodu, pa je na više mesta došlo do izlivanja. 

- Na ulici je pravi potop. Bez gumenih čizama se ne može izaći napolje, a automobili ne mogu normalno da saobraćaju - kažu Čačani.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike