24SEDAM NEGOTIN Nojz Fest ukupio domaće bendove

31.07.2022

11:54

0

Autor: 24sedam

Prvi Noiz Fest, ističu u Udruženju SUPA, bio je posvećen domaćim snagama, sa tendencijom da naredne godine festival ponudi publici afirmisane bendove alternativnog talasa

24SEDAM NEGOTIN Nojz Fest ukupio domaće bendove
Ilustracija - Copyright Pixabay

Prvi Nojz Fest u Negotinu, u organizaciji udruženja SUPA (Sport, Umetnost, Priroda, Alternativa), bio je u znaku negotinskih bendova.

Na Nojz Festu, prvom koji afirmiše bendove alternativnog žanra, učestvovala su četiri negotinska benda. Čast da otvore festival pripao je mladom pank-hardkoru bendu “Empti Majndid”, trojcu od 13 do 19 godina, koji je nedavno nastupio i na “Majskim svečanostima”. U programu, koji je zamišljen kao festival koji pokreće mlade snage i afirmisane bendove, nastupio je i „Sikter“, pobednik Velikogradištanske gitarijade 2019, zatim i ovogodišnji pobednik Požarevačke gitarijade  “Radiomasiv” i na kraju iskusni trojac “Fubar”, učesnik brojnih festivala i koncerata širom zemlje, pišu Novosti.

Prvi Noiz Fest, ističu u Udruženju SUPA, bio je posvećen domaćim snagama, sa tendencijom da naredne godine festival ponudi publici afirmisane bendove alternativnog talasa, koji i te kako imaju svoju publiku i veliki uticaj na muzičkoj sceni Srbije i regiona, ali i druge  sadržaje, poput radionica, tribina, izložbi i ostalih programa alternativne kulture.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Opštine Negotin koja je dodelila sredstva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike