24SEDAM MALI ZVORNIK Podeljeno 35 auto sedišta za decu

10.07.2022

12:15

0

Autor: 24sedam

Sedišta roditeljima uručili su predsednik opštine, Zoran Jevtić, zamenik predsednika opštine, Milisav Despotović i zamenik načelnika Opštinske uprave, Branko Ilić

24SEDAM MALI ZVORNIK Podeljeno 35 auto sedišta za decu
Панорама_Зворника - Copyright Wikipedia

Opština Mali Zvornik nabavila je i podelila roditeljima novih 35 auto sedišta za bezbednije učešće dece u saobraćaju.

Podela sedišta upriličena je u četvrtak, 07. jula, u sali Skupštine opštine Mali Zvornik.

Sedišta roditeljima uručili su predsednik opštine, Zoran Jevtić, zamenik predsednika opštine, Milisav Despotović i zamenik načelnika Opštinske uprave, Branko Ilić.

Predsednik opštine rekao je ovom prilikom da rukovodstvo lokalne samouprave nastoji da stvori bezbedne uslove za sve učesnike u saobraćaju na svojoj teritoriji, posebno za najmlađe, i da je u tom cilju obezbeđena nova nabavka od 28 auto sedišta za decu.

Nova nabavka i podela zaštitnih sistema za mališane u automobilima upriličena je i zbog velikog interesovanja roditelja za ovaj vid podrške lokalne uprave.

On je naveo i to da lokalna samouprava finansira i brojne druge mere podrške porodicama, trudeći se da pomogne sugrađanima, da ih ekonomski osnaži, podstakne natalitet i zadrži stanovnišvo na svojoj teritoriji.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Opštine Mali Zvornik koja je dodelila sredstva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike