24SEDAM MALI ZVORNIK Redovna 17. sednica Skupštine opštine biće održana u ponedeljak, 11. jula

10.07.2022

11:14

0

Autor: 24sedam

Početak sednice je u 10 časova

24SEDAM MALI ZVORNIK Redovna 17. sednica Skupštine opštine biće održana u ponedeljak, 11. jula
Панорама_Зворника - Copyright Wikipedia

Predsednik Skupštine opštine Mali Zvornik, Rdaovan Tadić, sazvao je za ponedeljak, 11. jula, redovno 17. zasedanje Skupštine opštine Mali Zvornik.

Predloženi dnevni red sadrži 25 tačaka.

Nakon razmatranja Izveštaja o izvršenju budžeta opštine Mali Zvornik za period od 01. januara do 30. juna 2022. godine i Izveštaja o radu Opštinskog veća i rukovodstva opštine Mali Zvornik u istom periodu, te Izveštaja o radu Opštinske uprave Mali Zvornik za 2021. godinu, predviđeno je izjašnjavanje odbornika o nekoliko predloženih odluka i više različitih predloga rešenja o razrešenju članova različitih opštinskih saveta, komisija i školskih odbora i imenovanju novih.

Među predloženim odlukama je Odluka o izmenama i dopunama odluke o komunalnim delatnostima, Odluka o izmenama i dopunama odluke o ostvarivanju prava u oblasti socijalne zaštite, Odluka o izmeni i dopuni odluke o mreži predškolskih ustanova na teritoriji opštine Mali Zvornik, te Odluka o ekonomskoj ceni usluga u predškolskoj ustanovi.

Na dnevnom redu 17. redovnog zasedanja Skupštine opštine Mali Zvornik je i predlog Pravilnika o uslovima i načinu korišćenja i održavanja službenih vozila Opštinske uprave opštine Mali Zvornik.

Početak sednice je u 10 časova.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Opštine Mali Zvornik koja je dodelila sredstva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike