Stanje na putevima: Gde su gužve i radovi, koji su alternativni pravci

25.10.2020

15:48 >> 15:54

0

Autor: J. V.

Na naplatnim stanicama na auto-putevima nema zadržavanja vozila,

Stanje na putevima: Gde su gužve i radovi, koji su alternativni pravci
Gerhard G./Pixabay (Ilustracija)

Zbog radova na redovnom održavanju puta, na deonici Kaona-Gornji Dubac-Livade biće obustavljen saobraćaj do 31. oktobra, a alternativni putni pravac je deonica Kaona-Guča (Belica) – Ivanjica.

Kod petlje Pojate – Ćićevac vrši se postavljanje privremene saobraćajne signalizacije koja će važiti do 31. januara i učesnici u saobraćaju se mole da poštuju ograničenje brzine, navodi se u saopštenju Puteva Srbije.

Na auto-putu E -75, između “Temerinske petlje“ i petlje “Kać” do 30. oktobra izvode se radovi na izgradnji servisnih saobraćajnica za prateće sadržaje, a za saobraćaj je zatvorena jedna od dve saobraćajne trake (smer Beograd – Novi Sad).

U zoni petlje Doljevac do 30. oktobra izvode se radovi na izradi kolovozne konstrukcije, a u zoni radova za saobraćaj je zatvorena leva kolovozna traka u smeru Vranje-Niš i saobraćaj se odvija dvosmereno desnom kolovoznom trakom.

U zoni petlje “Subotica Sever” iz pravca Horgoša prema Novom Sadu izvode se radovi na redovnom održavanju, a saobraćaj se preusmerava u voznu i zaustavnu saobraćajnu traku.

Na naplatnim stanicama na auto-putevima nema zadržavanja vozila, a prema informacijama Uprave granične policije na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretnjake je dva sata.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti