24SEDAM MALI ZVORNIK Šesti dan Vidovdanskog turnira u malom fudbalu: Mali Zvornik MMXXII

26.06.2022

13:13

0

Autor: 24sedam

Od 19.05, nakon kratkotrajnog letnjeg pljuska, igrali su FK Mladost Donja Borina i Restoran Slavija Zvornik (grupa B)

24SEDAM MALI ZVORNIK Šesti dan Vidovdanskog turnira u malom fudbalu: Mali Zvornik MMXXII
Панорама_Зворника - Copyright Wikipedia

Šesti dan Vidovdanskog turnira u malom fudbalu obeležile su preteće obilne padavine, a ubrzo nije bilo moguće ni na koji način odoleti nevremenu koje je usledilo. 

U subotu, 25. jula, od 18.00 snagu i fudbalsku veštinu odmerili su SGR Stem gradnja Mali Zvornik i Kafe Sport Karakaj (grupa B).

Dva kvalitetna protivnika okončala su utakmicu nerešeno 3:3.

Na poluvremenu je Stem gradnja vodila rezultatom 2:0, a ekipa Kafea Sport se konsolidovala u drugoj polovini utakmice i sve uspešnije realizovala napade.

Za pohvalu je odbrana golmana Stem gradnje Nikole Ilića, budući da je dugo odolevao nasrtajima ekipe Kafe Sport na gol domaćina.

Pogotke za Stem gradnju u mrežu protivnika postigli su Nemanja Matić (prvi i treći gol) i Danilo Cvijanović, a Amel Mujkić, Sreten Milošević i Danijel Erić najuspešniji su u napadu za ekipu Kafe Sport Karakaj.

Od 19.05, nakon kratkotrajnog letnjeg pljuska, igrali su FK Mladost Donja Borina i Restoran Slavija Zvornik (grupa B).

Restoran Slavija pobedila je rezultatom 14:6 (na poluvremenu 8:3). Mladost se suprotstavila jednoj od najuspešnijih ekipa Vidovdanskog turnira u poslednjih pet godina. Beležimo i prve het-trikove golgetera Danijela Ćuluma i Aleksandra Ilića, a tri pogotka postigao je i Nemanja Dragutinović. Strelci za Restoran Slavija su: Raco Vasić, Novica Marković, Pavle Radić, Nemanja Dragutinović (četvrti, deveti i četrnaesti), Danijel Ćulum (peti, šesti, sedmi, osmi i trinaesti) i Alaksandar Ilić (deseti, jedanaesti i dvanaesti pogodak u mrežu protivnika). Iako je golman Restorana Slavija Boban Radić bio na visini zadatka, igrači FK Mladost Borina postigli su šest golova: Vajo Gavrić, Stefan Lukić (drugi, peti i šesti pogodak), Srđan Lukić i Nikola Pavlović.

Vreme je bilo vrlo nestabilno i nepredvidivo, a igrači su, pre kiše, suočeni sa visokom vlažnošću vazduha. Potom je nastupio period prijatniji za igru.

Utakmica planirana za 20.00 između Ribarnice Laki fiš Mali Zvornik i FK Velika Reka, iz grupe B, završena je službenim rezultatom 3:0 u korist FK Velika Reka, zbog nedolaska mladih igrača Ribarnice Laki fiš.

Par-forfe rezultat je, u ovim okolnostima, kazna za nedolazak na zakazanu utakmicu.

Po dogovoru sa organizatorom, trenutno prisutne, ekipe FK Velika Reka i Restoran Slavija igrali su od 20.10.

Vrlo oštra i gruba igra, sa dosta prekršaja, nekada tako dinamična da je bilo teško ispratiti sve poteze međusobno usklađenih saigrača.

Ipak, odajemo priznanje igračima obe ekipe koji su drugo poluvreme odigrali po pljusku u krajnje otežanim uslovima, usporene i nebezbedne igre. Uprkos kiši učinak golgetera nije znatno umanjen.

Restoran Slavija pobednik je rezultatom 7:3. Na poluvremenu 4:0.

Strelci za Restoran Slavija su: Nemanja Dragutinović (prvi, četvrti i šesti gol), Aleksandar Ilić (drugi i peti gol), Pavle Radić i Danijel Ćulum.

FK Velika Reka je pružila maksimum otpora i njeni igrači, Aleksandar Pavlović, Stefan Jakovljević i Pavle Purtić postigli su tri pogotka.

Preostala publika je, zbog kiše, veći deo ovog nesvakidašnjeg meča pratila pod tribinama. Poslednji susret planiran za 21.00 čas, između FK Rudar Brasina i SGR Stem Gradnja Mali Zvornik, iz grupe B, odložen je za nedelju, 26. jun, u 21.30, uz dogovor kapitena obe ekipe sa organizatorima.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Opštine Mali Zvornik koja je dodelila sredstva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike