24SEDAM MALI ZVORNIK Počelo renoviranje Velike sale Doma kulture

21.06.2022

10:52

0

Autor: 24sedam

Direktorka malozvorničke biblioteke, Slavojka Spasenović, kaže da je u okviru rekonstrukcije sale predviđena zamena dotrajalih stolica i podova

24SEDAM MALI ZVORNIK Počelo renoviranje Velike sale Doma kulture
IMG-b37ac1fbb4ee48ffb5d27bc1338c936c-V - Copyright Opština Mali Zvornik

U Biblioteci „17. septembar“ u Malom Zvorniku počeli su radovi na uređenju Velike sale Doma kulture.

Sredstva neophodna za renoviranje prostorije u iznosu od 9.500.000 dinara ova ustanova dobila je na konkursu Ministarstva kulture Republike Srbije „Gradovi u fokusu“ za 2022. godinu.

Direktorka malozvorničke biblioteke, Slavojka Spasenović, kaže da je u okviru rekonstrukcije sale predviđena zamena dotrajalih stolica i podova.

 Prema njenim rečima, završetak radova predviđen do septembra tekuće godine, odnosno do obeležavanja Dana opštine, 17. septembra, budući da je planirano da svečana sednica Skupštine opštine bude održana u renoviranoj sali Doma kulture.

Spasenović je navela da rekonstrukcija predstavlja prvu fazu uređenja ovog objekta, te da je ubuduće predviđeno još radova na rekonstrukciji i adaptaciji navedenog prostora, radi obezbeđivanja boljih uslova za aktivnosti u oblasti kulture.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Opštine Mali Zvornik koja je dodelila sredstva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike