24SEDAM KRALJEVO Održana osamdeset druga sednica Gradskog veća Grada Kraljeva

22.06.2022

15:15

0

Autor: 24sedam

Članovi Gradskog veća grada Kraljeva su doneli i Rešenje o korišćenju sredstava tekuće budžetske rezerve u iznosu od 850.000,00 dinara za troškove popravke i izrade dodatne instalacije grejanja dvorane Kraljevačkog pozorišta

24SEDAM KRALJEVO Održana osamdeset druga sednica Gradskog veća Grada Kraljeva
DSC_2094 (1) - Copyright Grad Kraljevo

Na 82. (vanrednoj) sednici Gradskog veća grada Kraljeva, održanoj 22. juna 2022. godine, kojom je predsedavao gradonačelnik dr Predrag Terzić, gradski većnici su se izjasnili po pet tačaka dnevnog reda.

Doneli su Zaključak kojim se usvajaju izveštaji Zavoda za javno zdravlje Kraljevo o higijenskoj ispravnosti vode za piće odnosno praćenju kvaliteta vazduha i evaluaciji rezultata merenja u toku maja ove godine.

Takođe, doneli su Izmenu Javnog poziva za učešće privrednih subjekata u sprovođenju mera energetske sanacije stambenih objekata na teritoriji grada Kraljeva, kao i Rešenje o dopuni Rešenja o obrazovanju Komisije za realizaciju mera energetske sanacije i Zaključak o usvajanju Izveštaja o radu Komisije za realizaciju mera energetske sanacije stambenih zgrada, porodičnih kuća i stanova na teritoriji grada Kraljeva i predlaganju daljeg postupanja.

Članovi Gradskog veća grada Kraljeva su doneli i Rešenje o korišćenju sredstava tekuće budžetske rezerve u iznosu od 850.000,00 dinara za troškove popravke i izrade dodatne instalacije grejanja dvorane Kraljevačkog pozorišta.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Grada Kraljeva koji je dodelio sredstva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike