24SEDAM KRALJEVO Do Tivta za 60 minuta – zvanično otvorena nova linija sa aerodroma „Morava“

15.06.2022

14:27

0

Autor: 24sedam

Sa aerodroma u Lađevcima nadomak Kraljeva, od danas će dva puta nedeljno – sredom i petkom, saobraćati avioni za Tivat, i obratno

24SEDAM KRALJEVO Do Tivta za 60 minuta – zvanično otvorena nova linija sa aerodroma „Morava“
viber_image_2022-06-15_11-52-00-421-scaled - Copyright Grad Kraljevo

Prvim letom na liniji Tivat – Kraljevo – Tivat odnosno sletanjem aviona naše nacionalne avio-kompanije Air Serbia iz Tivta na kraljevački aerodrom „Morava“ zvanično je otvorena sezona ka još jednoj destinaciji iz našeg grada.

Sa aerodroma u Lađevcima nadomak Kraljeva, od danas će dva puta nedeljno – sredom i petkom, saobraćati avioni za Tivat, i obratno.

Nestrpljivi putnici su krenuli put crnogorskog primorja, nakon obavljene redovne carinske i granične kontrole, oko 09.40 časova, a sat vremena kasnije već su bili na željenoj destinaciji.
Kako je istakao gradonačelnik Kraljeva dr Predrag Terzić, izuzetno je važno da, pored redovnih linija koje će saobraćati tokom čitave godine, naš aerodrom ima i sezonske linije.

On je podsetio da su Kraljevčanima, ali i svim građanima Raškog i Moravičkog okruga, sa aerodroma „Morava“ dostupni letovi za izuzetno popularne destinacije:  drugi po veličini grad u Grčkoj – Solun i jedini grad na svetu koji se prostire na dva kontineta – Istanbul.

Prema njegovim rečima, otvaranje novih linija će omogućiti da ljudi lakše, brže i sigurnije putuju do željenih destinacija, što je posebno značajno za ljude koji putuju radi posla.

Terzić je naglasio da su sve linije koje saobraćaju sa našeg aerodroma od izuzetne važnosti jer doprinose da aerodrom „Morava“ postane prepoznatljiv ne samo u Srbiji, nego i širom sveta.

Letovi za Tivat zvanično su otvoreni od 15. juna, a prema podacima na sajtu „Er Srbije“, poslednji datumi za letove do Tivta i Soluna su 30. septembar, dok su letovi za Istanbul sa aerodroma „Morava“ predviđeni do 29. oktobra.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Grada Kraljeva koji je dodelio sredstva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike