Zvanično saopštenje Narodnog pozorišta u Beogradu o epidemiološkoj situaciji u toj ustanovi

02.11.2020

15:05 >> 17:36

0

Autor: Dejan Ćirić

Krizni štab Narodnog pozorišta u Beogradu objavio je podatke o broju zaraženih virusom Kovid-19

Zvanično saopštenje Narodnog pozorišta u Beogradu o epidemiološkoj situaciji u toj ustanovi
Copyright Promo/Narodno pozorište/NP

Krizni štab Narodnog pozorišta u Beogradu koji zaseda od samog početka pandemije virusa Kovid-19, saopštava zbog različitih neargumentovanih izjava da je na dan 2.11.2020. godine epidemiološko stanje svih sektora Narodnog pozorišta u Beogradu sledeće: pozitivno na virus Kovid-19 je 21 lice od preko 700 zaposlenih i honorarnih saradnika.

Odgovorno tvrdimo da je Narodno pozorište od početka epidemije virusa Kovid-19 u martu mesecu, sve vreme sprovodilo sve mere zaštite koje je propisao Krizni štab i Vlada Republike Srbije.

Predstave drame, opere i baleta, kao i koncerti u Narodnom pozorištu u Beogradu za mesec novembar izvodiće se prema postojećem repertoaru prateći trenutnu epidemiološku situaciju u Narodnom pozorištu u Beogradu i u Srbiji.

Podsećamo da pozorišna publika spada u najdisciplinovanije slojeve našeg društva, a odlukom Kriznog štaba Narodnog pozorišta u Beogradu svi zaposleni tokom svog rada u prostoru Narodnog pozorišta dužni su da nose maske, sem umetnika koji u tom momentu nastupaju.

Repertoar ove nedelje uključuje koncert Opere „Viva Pučini“, komediju Aleksandra Popovića „Bela kafa“, koncert „Viva Mocart“ i balet „Hazarski rečnik – lovac na snove“ koji će biti izveden u Operi i teatru Madlenianum.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike