Kao na modnoj pisti - Muškarac nag prošetao ulicom i ostavio Ariljce u čudu! (FOTO)

21.03.2022

14:10

0

"Nag prošetao jeste, što je šokiralo prolaznike, ali bilo i prošlo", priča jedan sugrađanin

Kao na modnoj pisti - Muškarac nag prošetao ulicom i ostavio Ariljce u čudu! (FOTO)
barefoot-g67f59a609_1920 - Copyright Pixabay

Centralnom ulicom u Arilju u jutarnjim časovima prošetao je potpuno nag muškarac srednjih godina. Prolaznici koju su se u tom trenutku zatekli na šetalištu ostali su zatečeni i u neverici. 

- Mislio sam da mi se pričinjava, ali kako se približavao shvatio sam da zaista go i bos muškarac prolazi glavnom ulicom. Ostao sam u šoku, jer ipak smo mi mala sredina, međusobno se svi skoro i poznajemo, pa nas ovakve pojave ostave bez teksta - rekao je za RINU jedan od Ariljaca koji se susreo sa nagim prolaznikom. 

Još uvek nije potvrđen identitet muškarca koji se šetao centrom Arilja, o ovom slučaju obaveštena je policija. Nije poznato da li je priveden zbog remećenja Zakona o javnom redu i miru. 

- Ko zna šta ga je nateralo na ovakav potez, možda je i neka velika muka. Bitno je da on nikoga od prolaznika nije ugrozio, niti je pokazivao nasilnost. Nag prošetao jeste, što je šokiralo prolaznike, ali bilo i prošlo.. u velikim gradovima se ovo često dešava - kaže drugi Ariljac odmahujući rukom. 

RINA
 

Sličan događaj desio se prošle godine u septembru u Ivanjici kada je muškarac srednje životne dobi, potpuno nag i bos, prošao centrom grada.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike