Najava za vozače: Specifični uslovi zahtevaju oprez, velika gužva se očekuje na Pančevcu!

10.03.2022

17:37

0

Na putu Novi Bečej - Melenci do 12. marta od 7 do 16 odvijaju se radovi na redovnom održavanju uz naizmenično propuštanje vozila

Najava za vozače: Specifični uslovi zahtevaju oprez, velika gužva se očekuje na Pančevcu!
Šoferšajbna - Copyright Pixabay

Putevi Srbije savetuju vozačima da budu posebno oprezni prilikom vožnje i da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, jer se, prema upozorenju RHMZ od sutra do 13.marta na području Srbije očekuje umeren, lokalno i jak jutarnji mraz.

Upozoravaju i da se na putu Beograd - Pančevo (Pančevački most), u oba smera 13. marta od 8 do 15 časova planiraju radovi zbog kojih će se saobraćaj odvijati naizmenično u jednoj ili drugoj traci, zavisno odtoga u kojoj će biti radovi.

Na putu Novi Bečej - Melenci do 12. marta od 7 do 16 odvijaju se radovi na redovnom održavanju uz naizmenično propuštanje vozila.

24sedam/M. S.
 

Na auto-putu E-70, na deonici između petlje Adaševci i petlje Batrovci u blizini petlje Adaševci u smeru ka GP Batrovci sutra ć se od 8.30 do 17.30 časova izvoditi radovi na ugradnji putno meteorološke stanice, a saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom.

Na auto putu E-70 kod petlje Šimanovci od sutra do 26. marta od 7 do 16 časova planirani su radovi na redovnom održavanju, u oba smera, počev od smera ka Beogradu. Za saobraćaj će biti zatvorena preticajna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom.

Putevi savetuju učesnicima u saobraćaju da koriste zimske pneumatike, da bez zimske opreme i lanaca ne kreću na put, poštuju ograničenja brzine i da prilagode brzinu kretanja zimskim uslovima na putu.

24sedam/M. S.
 

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.


Prema informacijama Uprave granične policije u 17.15 časova na graničnim prelazima Batrovci i Gradina, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta, na graničnom prelazu Horgoš 180 minuta, na graničnom prelazu Bezdan 60 minuta, na prelazu Bogojevo 360 minuta.

Na graničnom prelazu Šid, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 240 minuta, a na prelazu Sremska Rača 300 minuta.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike