Vozači oprez: Radovi na petljama "Batočina" i "Ćuprija" menjaju režim saobraćaja

10.11.2020

08:27 >> 09:10

0

Vozači oprez: Radovi na petljama "Batočina" i "Ćuprija" menjaju režim saobraćaja
Copyright Pixabay

“Putevi Srbije” saopštili su danas da se na više puteva obavljaju radovi, zbog čega je izmenjen režim saobraćaja.

Navode i da na auto-putu E-80, u zonama tunela “Progon” i “Pržojna padina”, više nema magle i da je vidljivost normalna.

Na auto-putu E-75, petlja “Batočina” – petlja “Ćuprija”, traju radovi na obeležavanju oznaka na putu, i to sledećom dinamikom – od 10. do 13. novembra 2020. desna ivična linija iz smera Niš – Beograd, za saobraćaj je zatvorena vozna saobraćajna traka, a saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom.

Od 17. do 21. novembra leva ivična i razdelna linija, iz smera Niš – Beograd, za saobraćaj će biti zatvorena preticajna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom.

Na teritoriji Zaječara povremeno nastaju sitni odroni duž nestabilnih kamenih kosina, u klisurama, usecima, zasecima. Najviše ih ima na putu I B – 34 (Ðerdapska magistrala), gde se savetuje oprezna vožnja i pridržavanje saobraćajne signalizacije, koja obaveštava o odronima.

Na putu Boljevci – Obrenovac traju radovi na sanaciji kolovoza,i  do 29. decembra i dalje je na snazi obustava saobraćaja.

Alternativni putni pravac je iz smera Obrenovca auto-put E-763 (Miloš Veliki).

Na putu Kula (Bačka Topola) – Vrbas (Savino Selo), do 21. novembra traju radovi na pojačanom održavanju, uz naizmenično propuštanje vozila.

Na naplatnim stanicama na auto-putevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike