Užas u Kikindi - tinejdžer (13) napao doktora: Vređao ga, pa udario u lice, policija ga jedva obuzdala!

28.01.2022

18:05

0

Tinejdžer je počeo je da psuje lekara i medicinsku sestru. I tu se nije zaustavio

Užas u Kikindi - tinejdžer (13) napao doktora: Vređao ga, pa udario u lice, policija ga jedva obuzdala!
Pexels

Doktora Olivera Stojakovića iz Kikinde, na radnom mestu u Dečjem dispanzeru Doma zdravlja, fizički je napao trinaestogodišnji sugrađanin. Nezabeležen incident se dogodio u četvrtak oko 18 sati, kad je lekar maloletnom pacijentu rekao da mora da mu uzme bris iz nosa. Dečak je kod lekara došao sa majkom. Iako je dr Stojaković uveravao maloletnika da ga ništa neće boleti, ni slutio nije da će on izvući deblji kraj.

- Tinejdžer je počeo je da psuje lekara i medicinsku sestru. I tu se nije zaustavio. Usledili su iznenadni udarci. Jedan, pa drugi i treći u predelu lica lekara, odnosno oka. Sve je trajalo samo nekoliko sekundi, ali je napadnutom lekaru delovalo kako večnost. Vrata ambulatne i čekaonice bila su otvorena, pa su incident gledala i slušala druga bolesna deca i njihovi roditelji - saznalo se od dobro obaveštenog izvora o detaljima skandaloznog incidenta u Dečjem dispanzeru, piše Kurir.

Niko od roditelja koji su u tom trenutku bili sa decom nije se umešao u incident. Kad je povređeni lekar seo i stavio oblog na povređeno oko, ponovo se ispred njega pojavio ratoborni tinejdžer. Nastavio je da provocirao povređenog lekara. Ni dolazak policijske patrole nije ga urazumio, pa se i dalje nedolično ponašao.

Doktor Oliver Stojaković već 18 godina radi kao lekar, a nakon svega što mu se desilo nije bio raspoložem za razgovor:

- Razočaran sam, tužan i potišten - bilo je sve što je rekao dr Stojaković.

U kikindskoj policiji potvrdili su da im je prijavljen ovaj incident. Policija je izašla na lice mesta i utvrdila okolnostima događaja o čemu je obavestila Više javno tužilaštvo u Zrenjaninu.

Bonus video

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti