24SEDAM PANČEVO Od četvrtka ponovo počinje naplata parkiranja

15.12.2021

11:54

0

Autor: 24sedam

Higijena navodi i da su radnici radne jedinice „Čistači“ očistili plato ispred Gradske uprave, oko klizališta

24SEDAM PANČEVO Od četvrtka ponovo počinje naplata parkiranja
Copyright Foto: 24sedam/Katarina Mihajlović

Radnici „Parking-servisa“ i danas su čistili parking-mesta po gradu i nisu kontrolisali naplatu parkiranja, saopšteno je na Fejsbuk stranici JKP Higijena Pančevo. Dodaju da će se od sutra stvoriti uslovi za redovni sistem kontrole i naplate.

Higijena navodi i da su radnici radne jedinice „Čistači“ očistili plato ispred Gradske uprave, oko klizališta.

- Ostaci snežnih nanosa uklonjeni su posredstvom lopata za razbijanje, utovarne mašine s kašikom i kamiona sa pomoćnom rukom - preciziraju u objavi.

Oni dodaju da su preraspodelom radnika iz svih pogona, zaposleni u RJ „Čistači“, organizovani u tri smene, uspevali svih ovih dana da učine prohodnim pešačke staze, autobuska stajališta, prilaze pešačkim prelazima, bolnici, domu zdravlja i ambulantama, vrtićima, školama i drugim ustanovama i tako doprinesu funkcionisanju grada.

Iako je većina, kako se navodi, bila angažovana na čišćenju snega i posipanju soli (približno 3,5 tona), nije došlo do zastoja rada RJ „Iznošenje otpada“.

Odobreni projekat sufinansiran je iz budžeta opštine Pančevo. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike