24SEDAM PANČEVO Gradonačelnik svečano uručio ugovore u okviru Programa energetske sanacije stanova i porodičnih kuća

20.12.2021

15:38

0

Autor: 24sedam

Gradonačelnik Stevanović je istakao na svečanoj dodeli da je grad za 2022. godinu opredelio četiri miliona dinara za ove namene

24SEDAM PANČEVO Gradonačelnik svečano uručio ugovore u okviru Programa energetske sanacije stanova i porodičnih kuća
panele - Copyright Grad Pančevo

U Gradskoj upravi grada Pančeva danas su svečano uručeni ugovori građanima u okviru Programa energetske sanacije stambenih zgrada, porodičnih kuća i stanova. 

Ugovore je uručio gradonačelnik Aleksandar Stevanović i tom prilikom izjavio:

– Izuzetno mi je zadovoljstvo da smo danas u prilici da dodelimo ugovore u okviru sufinansiranja Programa energetske sanacije stambenih zgrada, porodičnih kuća i stanova koji sprovodi Ministarstvo rudarstva i energetike Republike Srbije u saradnji sa gradom Pančevom. Danas je dodeljen ukupno 41 ugovor za sugrađane koji su ispunili sve kriterijume po Javnom konkursu. Za ove namene ukupno je opredeljeno četiri miliona dinara i to dva miliona dinara od strane Ministarstva i 2 miliona dinara iz budžeta grada Pančeva. Na ovaj način imamo mogućnost da podignemo energetsku efikasnost ovih domaćinstava, samim tim utičemo i na kvalitet životne sredine, uz sve druge mere i programe koje Grad sprovodi i mi ćemo i dalje pratiti sve konkurse ministarstava i opredeljivati sredstva u skladu sa tim.

Gradonačelnik Stevanović je istakao na svečanoj dodeli da je grad za 2022. godinu opredelio četiri miliona dinara za ove namene i najavio da će se ukoliko bude bilo potreba obezbediti još sredstava kako bi svi sugrađani koji žele, mogli da ostvare svoje pravo na subvenciju.

Odobreni projekat sufinansiran je iz budžeta opštine Pančevo. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike