24SEDAM UŽICE Trodnevno druženje sa Deda Mrazom ispred Gradske kuće

27.12.2021

12:27

0

Autor: 24sedam

Grad je pored užičkih, obradovao i mališane na Kosovu i Metohiji

24SEDAM UŽICE Trodnevno druženje sa Deda Mrazom ispred Gradske kuće
Užice paketići - Copyright Grad Užice

Od utorka 28. decembra do četvrtka 30. decembra užički mališani imaće priliku da se upoznaju i slikaju sa Deda Mrazom uz slatkiše i besplatne fotografije.

Miodrag Petković član Gradskog veća pozvao je roditelje da dovedu decu na druženje sa Deda Mrazom, koje je Grad organizovao sa željom da im ulepša predstojeće praznike.

Grad Užice
 

- Nažalost, ni ove godine zbog aktuelne epidemiološke situacije neće biti organizovanog dočeka Nove godine, ali smo želeli da na neki način obradujemo užičke mališane, pa smo za njih organizovali trodnevno druženje i fotografisanje sa Deda Mrazom. U utorak 28. sredu 29. i četvrtak 30. decembra od 16 do 19 časova na platou ispred Gradske kuće deca će moći da se fotografišu a besplatne fotografije na istom mestu dobiće dan kasnije - rekao je Petković.

Grad je pored užičkih, obradovao i mališane na Kosovu i Metohiji.

Delegacija Grada Užica boravila je prethodnog vikenda u opštini Leposavić, gde su deci sa Kosova i Metohije uručeni novogodišnji paketići.

Grad Užice
 

- Uvek mi je drago kada se nalazimo ovde među našim narodom i našom braćom koji godinama trpe velike pritiske, ali i pored toga ovde ostaju kako bi sačuvali naše ognjište, naše Kosovo i Metohiju. Zato je ogromno zadovoljstvo deci koja ovde žive i na ovaj način ulepšati predstojeće praznike - istakao je zamenik gradonačelnika Dragoljub Stojadinović.

Odobreni projekat sufinansiran je iz budžeta Grada Užica. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike