U ovoj opštini građanima nije potreban novac za prevoz: Priboj uveo besplatne autobuske linije

03.05.2021

10:18

0

Tačni termini polazaka i dolazaka na odredište biće istaknuti narednih dana na svim polaznim i dolaznim, kao i međustanicama

RINA

Od 1. maja opština Priboj, uvela je novinu u javni prevoz putnika – besplatne autobuske linije. Na bazi potreba građana i ekonomske računice, biće uvedene određene besplatne linije na području opštine, tamo gde je moguć autobuski prevoz.

Uvedene su linije u gradskom ali i prema seoskom području. Od lokalnih linija Priboj – Naselje i Bolnica -Priboj, do besplatnih linija prema Sjeverinu, Gornjem Uvcu, Rači, Čemernu, Kaluđerovićima, Sastavcima, zatim Banji, Godinom Potoku, Suvom Polju, Brani, prema Mažićima do gradske deponije, kao i prema Krajčinovićima, Kukurovićima i Kasidolima.

Pročitajte još

Tačni termini polazaka i dolazaka na odredište biće istaknuti narednih dana na svim polaznim i dolaznim, kao i međustanicama. Autobusi će biti obeleženi sa natpisom – besplatan prevoz.

Linije su prilagođene učenicima, radnicima, žiteljima pribojskih sela, penzionerima, odnosno svim građanima opštine Priboj. Besplatne linije, na osnovu potreba građana, predložila je opštinska Komisija, koja i zadržava pravo, da na osnovu kasnijih predloga i sugestija i putnika i prevoznika, može izvršiti manje korekcije na pojedinim linijama.

Na ovaj način vraćen je i određen broj nekadašnjih autobuskih linija, pogotovu prema pribojskim selima, koje su prestale da funkcionišu, zbog rentabilnosti, odnosno nedovoljnog broja putnika.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – 24sedam.rs

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Povezane vesti