Zvezdin junak nema dilemu posle Brage: Možda nije bilo lepo za oko, ali ovakav pristup je jedini pravi!

17.09.2021

05:12 >> 05:26

0

Autor: Adam Štulić

Ofanzivac crveno-belih prezadovoljan startom u Ligi Evrope

Zvezdin junak nema dilemu posle Brage: Možda nije bilo lepo za oko, ali ovakav pristup je jedini pravi!
Copyright Aleksandar Katai foto: MN Press

Evropska jesen nije mogla na bolji način da počne za fudbalere Crvene zvezde. Srpski šampion je na stadionu „Rajko Mitić“, na startu grupne faze Lige Evrope savladao jednog od najvećih konkurenata za prve dve pozicije Bragu (2:1) i tako napravila veliki korak ka zimovanju u evropskom takmičenju.

Portugalski tim se pokazao kao jedan od najtvrđih koji su poslednjih godina gostovali na najvećem srpskom stadionu, što trijumfu izabranika Dejana Stankovića daje još više na važnosti i težini.

Vrlo bitna utakmica za nas i odličan rezultat. Ovo je tek početak takmičenja, ništa nije gotovo, ali ovaj pristup je jedini pravi i samo je potrebno ovako da nastavimo – rekao je fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Katai.

Zvezdin „magiko“ bio je jedan od junaka trijumfa kluba iz Ljutice Bogdana, pošto je hladnokrvno u 85. minutu realizovao penal, kojim su crveno-beli došli do velikog slavlja na dobro popunjenoj „Marakani“.

Pročitajte još

Možda nije bilo lepo za oko, ali tri boda su najbitnija. Mislim da su navijači ponosni i zadovoljni ovom pobedom. Braga je izuzetno kvalitetna, ali tri boda zasluženo ostaju u Beogradu. Hvala svima što su nas bodrili tokom svih 90 minuta i uveren sam da smo se odužili na pravi način – istakao je Katai.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike