Ivanić: Ne pamtim ovako tešku utakmicu, Degenek: Bilo je idealno!

16.09.2021

19:34 >> 19:40

0

Autor: Adam Štulić

Fudbaleri Crvene zvezde presrećni posle trijumfalnog starta u Ligi Evrope

Ivanić: Ne pamtim ovako tešku utakmicu, Degenek: Bilo je idealno!
Copyright Mirko Ivanić foto: MN Press

Sjajno veče na stadionu „Rajko Mitić“ upotpunjeno je pobedom Crvene zvezde protiv Brage (2:1) na otvaranju grupne faze Lige Evrope.

Izabranici Dejana Stankovića su u sjajnom ambijentu fudbalskog zdanja u Ljutice Bogdana slavili protiv Portugalaca, koji su se prikazali u odličnom izdanju pred beogradskom publikom.

Nisam prestao da verujem u pobedu. Osećao sam se super, puno ljudi je bilo, nedostajalo je jedno godinu i po dana ovoga. Mislim da je bilo dobro, svi smo igrali kako treba, gurali smo naš plan, nismo se menjali da igramo kako oni žele. Bilo je idealno – kazao je posle meča Miloš Degenek, istakavši značaj pobede na startu takmičenja.

Ovo je bitno zato što „preseče“, prva utakmica, prva pobeda, počneš kako treba i sad idemo. Svaka sledeća je bitna, ali važno je da smo počeli kako treba – rekao je iskusni štoper.

Jedan od najzaslužnijih za Zvezdin trijumf bio je Mirko Ivanić, koji se u 84. minutu izborio za penal iz kojeg je Katai overio slavlje na „Marakani“.

Detaljno smo pripremili ovu utakmicu, znali smo da će oni kontrolisati igru, da će imati loptu, da će držati posed i da ćemo čekati naše šanse koje ćemo morati da iskoristimo. Uspeli smo u tome, ne pamtim da smo imali ovako tešku utakmicu, prvi put u životu su me u oba lista uhvatili grčevi u 86. minutu. Izdržali smo sve – istakao je Ivanić.

Srpskog šampiona već u nedelju očekuje novi veliki izazov. Prvi ovosezonski večiti derbi, na stadionu u Humskoj.

Pročitajte još

Važna pobeda, značiće nam mnogo, ali važno je da se odmorimo. Imamo dva dana do utakmice, da odradimo dobro oporavak, da se naspavamo, sumiramo utiske i pripremimo za nedelju – dodao je Mirko Ivanić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike