Zvezdaši se raduju: Ko to pije espreso u Turskoj? (video)

29.01.2021

20:34

0

Autor: D. B.

Italijan se priključio crveno-belima

Zvezdaši se raduju: Ko to pije espreso u Turskoj? (video)
Copyright twitter/@crvenazvezdafk

Trajala je saga, ali saga je i završena!

Filipo Falko je stigao u Tursku, obukao je crveno-belu uniformu i potpisao je ugovor sa Crvenom zvezde na tri i po godine.

Italijanski ofanzivac je stigao u redove šampiona Srbije iz Lećea, a prema prvim rečima vrlo dobro zna šta se od njega očekuje u beogradskom klubu.

Ogromna mi je čast što sam potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom. Ovo je najveći klub na ovim prostorima i svi u Italiji znamo za Zvezdu, njenu tradiciju i vatrene navijače koje ima i pred kojima jedva čekam da zaigram – objasnio je Falko za oficijelni sajt kluba.

Falko je ove sezone odigrao 11 utakmica za Leće, postigao dva gola i jednom asistirao.

Želim da se dokazujem, da osvojimo “duplu krunu”, kao i da se što bolje pokažemo protiv Milana, koji mi je dobro poznat. Takođe, radujem se i što ću imati priliku da sarađujem sa Dejanom Stankovićem koji je legenda fudbala u Italiji – objasnio je momak koji je rođen 11. februara 1992. godine u Tarentu.

Falko je karijeru je započeo u mlađim selekcijama Lećea. Za ovaj klub je odigrao 107 utakmica, zabeležio 16 golova i 24 asistencije. Tokom karijere igrao je i za Paviju (31 utakmica i osam golova), Ređinu (tri utakmice), Juve Stabiu (11 utakmica, gol i dve asistencije), Trapani (35 utakmica, dva gola i 12 asistencija), Bolonju (devet utakmica), Ćezenu (13 utakmica, 4 gola i asistencija), Benevento (36 utakmica, šest golova i sedam asistencija), Peruđu (devet utakmica, gol i asistencija) i Peskaru (osam utakmica).

Pročitajte još

Inače crveno-beli su pronašli i originalan način na koji su objavili da je ofanzivac koga su dugo pratili stigao na pripreme. Objavili su video klip na kome se vidi kako se pozdravlja sa starosedeocem u redovima beogradskog kluba Dijegom Falćinelije, a pošto je otpio gutalj espresa, izgovara:

– Dijego, pričaj mi o Zvezdi…

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike