Zvezda posle drame u polufinalu

24.03.2021

19:36

0

Autor: D. B.

Radnički iz Kragujevca odigrao nerešeno protiv Solnoka, ali to nije bilo dovoljno

Zvezda posle drame u polufinalu
Copyright MN Press

Tankom linijom koja deli uspeh od neuspeha kretali su se vaterpolisti Crvene zvezde. Posle velike pobede protiv Dinama u Moskvi (11:8), u Beogradu je viđena prava drama. Crveno-beli su gubili sa 5:0, kasnije i 9:7, ali su uspeli da izvuku nerešen rezultat – 9:9 (0:4, 2:1, 4:2, 3:2).

Na kraju bio je to remi koji je odveo Zvezdu u polufinale Kupa Evrope. Na kraju u redovima crveno-belih najefikasniji je bio Valjko Tankosić sa tri gola, dva i to u vrlo bitnim momentima je postigao Gavril Subotić, dok su se po jednom u strelce upisali Kasum, Basara, Vukićević i Radović.

U redovima ruske ekipe Rustamov je tri puta tresao mrežu beogradskog kluba, dok su po dva puta to učinili Šejn, Bugajčuk i Balakirjev.

Nerešeno je odigrao i Radnički iz Kragujevca protiv Solnoka u Mađarskoj – 10:10 (3:4, 4:3, 2:1, 1:2). U ekipi iz Šumadije Nebojša Toholj je postigao tri gola, Strahinja Rašović je dodao dva, dok su po jedan postigli Nemanja Stanojević, Nikitra Krug, Stefan Branković, Luka Pljevančić i Nikola Lukić.

Pročitajte još

U prvom meču bilo je 14:12 za tim koji sa klupe vodi Živko Gocić, pa će Mađari u poufinale. Tamo su se plasirali i OSC iz Budimpešte, kao i Vuljagmeni.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike