Zvezda jača za "četvorku": Krilni centar tri godine u crveno-belom

23.09.2021

12:01 >> 12:04

0

Talentovani Nemanja Popović potpisao ugovor

Zvezda jača za "četvorku": Krilni centar tri godine u crveno-belom
Copyright KK Crvena zvezda

Talentovani krilni centar Nemanja Popović potpisao je trogodišnji ugovor sa KK Crvena zvezda!

Popović, visok 205 centimetara, rođen je 29. decembra 2001. godine u Aranđelovcu, a prve košarkaške korake napravio je u KK Basket u Mladenovcu.

Tokom 2015. godine priključio se KK Vizura iz Beograda u kome je nagovestio veliki talenat koji ga je preporučio našem klubu u koji stiže tokom leta 2017.

Kao član juniorskog tima KK Crvena zvezda odigrao je izuzetno zapaženu sezonu nakon koje je bio i učesnik prestižne manifestacije “Košarka bez granica” u Šarlotu (SAD) koja je okupljala najtalentovanije igrače rođene 2000. i kasnije.

Paralelno sa nastupima u juniorskom timu, Popović je bio priključen i seniorskom timu crveno-belih, a kalio se i sticao nepohodno iskustvo igrajući za KK Žarkovo, OKK Beograd i KK FMP.

Nemanja Popović je tokom leta 2021. godine priključen prvom timu KK Crvena zvezda, gde će imati sve neophodne uslove za dalji razvoj i sticanje iskustva.

pročitajte još:

Sa druge strane, KK Crvena zvezda nastavlja sa praksom da daje priliku i šansu svojoj deci i igračima koji su prošli kroz sistem kluba, a osim Popovića u seniorskom timu za ovu sezonu nalazi se i Marko Gušić, još jedan momak koji je prošao gotovo identičan put kao i Popović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike