Zvezda bakljadama ispraćena za Milano: Stankovićevi aduti veruju u čudo (VIDEO)

24.02.2021

10:02 >> 16:50

0

Autor: D. B.

Milan Borjan se nada da će gol na San Siru postići čovek koji se posle duge pauza vraća u tim

Zvezda bakljadama ispraćena za Milano: Stankovićevi aduti veruju u čudo (VIDEO)
Copyright Promo/FK Crvena zvezda Facebook

Odbrojavanje može da počne. Ekspedicija Crvene zvezde je krenula put Milana gde će sutra (21.00) odigrati revanš meč 1/16 finala Lige Evrope posle beogradskih 2:2 protiv “roso-nera”.

Trener crveno-belih Dejan Stanković na put je poveo 21 igrača, pa su mesto u avionu pronašli golmani: Milan Borjan, Zoran Popović, Marko Ćopić, defanzivci: Milan Gajić, Marko Gobeljić, Miloš Degenek, Radovan Pankov, vezisti: Seku Sanogo, Njegoš Petrović, Veljko Nikolić, Mirko Ivanić, Gelor Kanga, Filipo Falko, Aleksandar Katai, El Fardu Ben, Željko Gavrić, Slavoljub Srnić, kao i napadači: Dijego Falćineli, Milan Pavkov, Aleksa Vukanović i Nikola Krstović.

Dok su klupskim autobosom putovali od stadiona “Rajko Mitić” do aerodroma Nikola Tesla, igrači crveno-belih su mogli sa svih strana da osete podršku. Gotovo da nije bilo nadvožnjaka na Novom Beogradu na kome nije bilo navijača Zvezde koji su bakljadama i pesmom podsetili svoje miljenike da nisu sami.

– Pred svaku utakmicu dođu i podrže nas. Daju nam tu snagu. Pokazuju da su tu, iako ne mogu da dođu na stadion. Na svakih 50 metera od stadiona do aerodroma videli smo nekoga – objasnio je kapiten crveno-belih Milan Borjan u izjavi koju je dao za medije na samom aerodromu.

Što se tiče očekivanja od samog meča sjajni golman je precizan.

– Krenuće Milan jako od početka, a na nama je da budemo isti takvi. Nisam ih gledao protiv Intera, pošto ne gledam fudbal kada nisam na terenu ili na “Marakani”. Daćemo sve od sebe. Vraća nam se Katai i nadam se da će se protiv Milana upisati u strelce. Sigurno da će nam nedostajati i povređeni Eraković i suspendovani Milunović i Rodić, ali tu su Degenek, Pankov, Gobeljić, Gajić… Oni će, zajedno samnom pokušati da urade sve da probamo da zaustavimo veliki Milan – tvrdi Borjan.

Ne brine se kapiten Zvezda zbog činjenice da će morati da bude mnogo promena u poslednjoj liniji tima Zvezde.

Pročitajte još

Kod nas se i ovako često štoperi menjaju. Da, Milunović je obično tu u evropskim mečevima, ali znam kako svaki momak ispred mene razmišlja i nema problema – jasan je Borjan.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike