Stigla i zvanična potvrda: Zvezda sa velikim adutom napada Milan

23.02.2021

16:25 >> 16:36

0

Autor: D. B.

Konačno i dobre vesti sa Marakane

Stigla i zvanična potvrda: Zvezda sa velikim adutom napada Milan
Copyright MN Press

Posle serije zabrinjavajućih konačno i dobra vest za Dejana Stankovića. Kako je Crvena zvezda i zvanično saopštila Aleksandar Katai je dobio dozvolu da trenira punim intenzitetom sa Vojnomedicinske akademije i trebalo bi da putuje sa ekipom u Milano na revanš meč 1/16 finala Lige Evrope.

Katai već sada trenira sa saigračima, a dozvola za igranje je svakako znak da oporavak ide u pravom smeru i da će ofanzivac biti u stanju da pomogne timu Dejana Stankovića u utakmici koja će svakako biti spektakl, kao što je to bio slučaj i prethodnog četvrtka – objavili su iz Crvene zvezde.

Katai je tokom jesenjeg dela sezone igrao na 19 mečeva uz učinak od deset golova i pet asistencija.

Katai je na pauzu otišao sredinom novembra prošle godine, posle čega je bio podvrgnut određenim terapijama. Poslednji takmičarski meč odigrao je za reprezentaciju Srbije protiv Škotske 12. novembra, a posle toga je usledila pauza – objavili su iz Crvene zvezde, bez zvanične potvrde da ovaj vezista boluje od trombocitopenije, bolest krvi sa kojom se suočavao i tokom ranijih perioda u karijeri.

Pročitajte još

Katai je odredio drugi deo priprema, obavljen u Turskoj, sa timom pošto je dobio dozvolu da radi manjim intenzitetom.

Danas je dobio dozvolu da igra i predstavljaće krucijalno pojačanje za tim u nastavku sezone, a pogotovo u revanš meču sa Milanom u Italiji – navodi se u saopštenju Crvene zvezde.

Prvi meč 1/16 Lige Evrope završen je nerešeno 2:2, a revanš utakmica zakazana je za četvrtak sa počekom u 21.00.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike