Zlato je ono po šta smo došli: Selektor odbojkaša očekuje težak meč sa Turskom, ali i pobedu Srbije

09.09.2021

19:02 >> 19:04

0

Osmina finala Evropskog prvenstva u nedelju od 20.30

Zlato je ono po šta smo došli: Selektor odbojkaša očekuje težak meč sa Turskom, ali i pobedu Srbije
Copyright MN Press

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije preselila se iz Krakova u Gdanjsk gde će u nedelju od 20.30 sa Turskom igrati meč osmine finale Evropskog prvenstva.

Kao ekipa koja brani zlatnu medalju osvojenu pre dve godine, reprezentacija Srbije važi za apsolutnog favorita u duelu sa poletnom ekipom Turske, a selektor Slobodan Kovač poručuje da očekuje težak meč i pobedu svojih izabranika.

pročitajte još:

– Jedna mlada i interesantna reprezentacija. Lider je Lagumdžija, sin poznatog rerpezentativca Jugoslaveije Ekrema. Igraju dobru odbojku, dobili su Rusiju u prvom kolu. Očekuje nas težak posao, ali s druge strane mi imamo svoj kvalitet i vreme je da pokažemo naše najbolje izdanje. Ne želimo da završimo takmičenje. Došli smo sa jednim ciljem, hoćemo da budemo prvi i to je najvažnije – poručio je selektor odbojkaša Srbije.

MN Press

Da će se za sve na ovom meču pitati samo Srbija iz Poljske je poručio i Marko Ivović:

– Ovo je najbolji mogući protivnik, ali kao i sve dosad, treba da gledamo našu stranu i našu igru. Ako mi budemo igrali dobro možemo se nadati dobro rezultatu i svemu onome po šta sm o došli ovde. Koliko god da je ekipa Turske dobra i podmlađena i ima neke uspehe u poslednje vreme, mislim da treba da odigramo našu igru i to će nam doneti rezultat.

Pobednik meča Srbija – Turska igraće u četvrtfinalu sa pobednikom duela Holandija – Portugalija.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike