Želim da osvojim Olimpijske igre: Strahinja Rašović za 24sedam o debiju na najvećem takmičenju

18.07.2021

09:49 >> 13:33

0

Mladi vaterpolista zna zašto je u Japanu

Želim da osvojim Olimpijske igre: Strahinja Rašović za 24sedam o debiju na najvećem takmičenju
Copyright Strahinja Rašović, MN Press

Stigli su srpski vaterpolisti u Kašivazaki, gradić u kom će se spremati do početka turnira na Olimpijskim igrama.

Posle silnih peripetija oko testiranja stigle su odlične vesti da su svi članovi srpskog tima negativni na koronavirus, te da mogu da nastave sa pripremama u punom sastavu.

Iskusni delfini spremaju se za odbranu titule olimpijskog šampiona, a debi na najvećem sportskom takmičenju imaće Strahinja Rašović, koji za 24 sedam otkriva kako se oseća kao član A tima Srbije.

– Izuzetno sam srećan, to neću da krijem. Slagao bih ako bih išta drugo rekao. Ali na tome se neću zaustaviti – kaže nam Strahinja, pa objašnjava:

– Želim da osvojim Olimpijske igre i imaću sada tu priliku sa reprezentacijom Srbije. Svi znamo ko je i šta je Srbija u vaterpolu. Zna se cilj, neću se zadovoljiti time što sam na Olimpjskim igrama, hoću da idem do samog kraja.

Konkurencija u Tokiju biće jaka i izjednačena, deluje kao da nikad nije bilo više selekcija koje se s pravom nadaju velikom rezultatu.

– Pratio sam naravno sve rivale. Nema šta, Mađari, Italijani, Crnogorci sjajni, Španci takođe, ima mnogo dobrih ekipa i nijednu ne bih izdvojio kao nekog specijalnog favorita. Naša grupa je izuzetno teška, ali to je tako, to su Olimpijske igre. Ako želimo da budemo najbolji moramo sve da ih pobedimo. Idemo korak po korak, utakmicu po utakmicu.

Pročitajte još:

Za kraj pitamo za realne domete Srbije na Igrama.

– Ne znam šta je realno, ali verujem da možemo da dođemo do samog kraja i samo to mi je u glavi. Ništa više – zaključio je Rašović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike