Noleta ni kiša ne zaustavlja u treningu: Olimpijsko zlato kuje na mokrim ulicama Crne Gore (VIDEO)

18.07.2021

08:17 >> 13:24

0

Radi na kondiciji pred Tokio

Noleta ni kiša ne zaustavlja u treningu: Olimpijsko zlato kuje na mokrim ulicama Crne Gore (VIDEO)
Copyright TANJUG/AP Photo/Alberto Pezzali

Najbolji srpski i svetski teniser Novak Đoković privodi kraju pripreme za učešće na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Kako se bliži početak Igara, pa i teniskog turnira na kom će Nole pokušati da trijumfuje i kolekciji trofeja doda i zlatnu olimpijsku medalju, tako su i pripreme sve ozbiljnije.

Dok puni baterije u Crnoj Gori, Đoković koristi vreme i za vežbu. Čak ni kiša mu ne smeta da planirano sprevede u delo. Tako je izašao na mokre ulice Ljute, malog ribraskog naselja na obali Bokokotorskog zaliva, izvadio rekvizite i maksimalno posvećeno radio na kondiciji.

Trening su zabeležili prolaznici, a izdvojio se komentar jedne od obžavateljki, čiji je brat imao tu sreću da naleti na nesvakidašnji prizor i napravi nekoliko fotografija:

– Moj brat je napravio ove fotografije. Ja, nažalost, nisam bila tamo. Obično bih ja bila tamo u to vrme.  Možda mu se svidi, pa se vrati – napisala je izvesna Milica i dodala lokaciju na kojoj je najbolji svetski teniser vežbao.

Nakon vežbanja Novak je odradio i deo treninga određen za trčanje, a ljudi iz kuća pored kojih je prolazio su ga redom pozdravljali i želeli mu sreću u Tokiju.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike